• Het Voert 3E, Grootebroek
  • info@strijbisadvocatuur.nl
  • +31 (0)228 - 51 66 11

Blogs


Gelijkenissen huwelijkse voorwaarden en auto's

1 december 2021

Overeenkomsten tussen huwelijkse voorwaarden en auto’s? Zijn die er dan? Jazeker. Laten we beginnen met dat ze allebei geld kosten. Maar daarnaast zijn er nog veel meer gelijkenissen. Ze hebben beiden verschillende opties. Je hebt de basis uitvoering en de luxe uitvoering en alles daar tussenin. Ook heb je de impulsieve aankoop en de doordachte aankoop. Ze hebben beiden periodieke controle nodig (de APK). Verder zijn er nog de oldtimer en het nieuwste model. 

Lees verder....

De koopwoning & scheiding

1 oktober 2021

Als u gaat scheiden, is het belangrijk dat er goede afspraken gemaakt worden over de financiële gevolgen van de scheiding. Het is aan te raden om die afspraken door een advocaat of advocaat-mediator vast te leggen in een zogeheten (echt)scheidingsconvenant. Ieder scheidingsconvenant is anders, omdat elke situatie anders is.

Lees verder....

Advocaat of mediator? Advocaat & mediator!

2 augustus 2021

Wie besluit te gaan scheiden, kan kiezen voor scheidingsmediation of voor ieder een eigen familierechtadvocaat. Ongeacht uw keuze, in beide gevallen kunt u terecht bij Strijbis Advocatuur & Mediation. Mr. Monique Strijbis – van der Raaij is zowel familierechtadvocaat als scheidingsmediator.

Lees verder....